Bemutatkozás

A 2A Reklámstúdió Kft.-t 1998-ban Szombathelyen hoztuk létre, az alapítók a lapkészítésben szerzett, sokéves tapasztalataira alapozva.

Első ügyfeleink között tudhattuk és azóta is szerződéses partnerünk a megye napilapját, a Vas Népét, és annak anyavállalatát, a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.-t.

Kezdeti tevékenységi körünk - nyomdai előkészítés és kiadványszerkesztés - folyamatosan bővült, s ezzel a 2A Reklámstúdió Kft. kreatív csapata is. A stúdió egy olyan szellemi műhellyé vált, ahol ügyfeleink a heti- és havilapok, plakátok, reklámtáblák, feliratok, szórólapok, időszakos kiadványok, könyvek tervezéséhez, szerkesztéséhez és kivitelezéséhez jól képzett, megbízható szakembereket találnak elképzeléseik megvalósításához.

2006-tól dekorációs tevékenységünk is bővült. Vállaljuk kül- és beltéri reklámhordozók professzionális nyomtatását és vágását, plakátok, óriásplakátok, járműdekoráció, matricák, valamint molinó készítését kiváló nyomtatási minőségben.

A 2A Reklámstúdió Kft. versenyképessége munkatársaink tehetségében, és a magunkkal szemben támasztott magas szakmai felkészültségünkben rejlik: gyorsan reagálunk a piac változásaira, kihívásaira, és megtaláljuk a megfelelő hangot ügyfeleinkkel. Önnek talán még nincs pontos elképzelése arról, hogyan szeretné megvalósítani elképzeléseit, munkatársaink azonban a kapott instrukciók alapján több lehetőséget is felvázolnak.

Őszintén remélem, hogy bemutatkozásunk és referenciáink meggyőzik Önt arról, hogy érdemes a 2A Reklámstúdió Kft. üzleti partnerévé válni. A mindkettőnk számára gyümölcsöző kapcsolat kialakítása reményében,

Tisztelettel:

Jancsó András
ügyvezető

Ön a 46575. látogatónk.    info kukac 2a-reklamstudio pont hu